Σημαντικές επισημάνσεις

Πάνω από 30 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα,Εξυπηρέτηση σε όλα τα αεροδρόμια,Κρήτη,Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Ρόδος,Καλαμάτα,Μυτιλήνη...Στην τιμή περιλαμβάνεται: Η Βασική ασφάλεια (Αστική Ευθύνη θανάτωση, σωματική βλάβη 3ων, Υλικές ζημιές 3ων), Φωτιά, κλοπή,απεριόριστα χιλιόμετρα,φόροι,24ωρη οδική βοήθεια, επιπλέον οδηγός,χάρτης

Το Ρέθυμνο

Κατά την επίσκεψή σας στην Κρήτη και το Ρέθυμνο μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από κάποιον από τους σταθμούς μας, ή επικοινωνήστε μαζί μας , προκειμένου να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο στη θέση που επιθυμείτε .

είναι μια πόλη περίπου 40.000 κατοίκων στο νησί της Κρήτης . Χτίστηκε κατά την αρχαιότητα ( αρχαία Ρίθυμνα και Αρσινόη ) , αλλά δεν ήταν ποτέ ένα ανταγωνιστικό κέντρο των Μινωιτών.

Ήταν , ωστόσο , αρκετό για να κόψει δικά της νομίσματα και να διατηρήσει την αστική ανάπτυξη. Ένα από αυτά τα νομίσματα σήμερα απεικονίζεται ως το έμβλημα της πόλης με δύο δελφίνια σε έναν κύκλο .
Η πόλη του Ρεθύμνου είναι ένας ιδανικός τουριστικός προορισμός για τους επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τις φυσικές ομορφιές της Κρήτης .

Αυτή η καλά οργανωμένη πόλη προσφέρει στους επισκέπτες μια ποικιλία από γραφικές διαδρομές που θα ακολουθήσει και πολλά ιστορικά μνημεία για να επισκεφθείτε.

Η παλιά πόλη του Ρεθύμνου διατηρεί παλιά αστική δομή της σε μεγάλο βαθμό , σχηματίζονται κατά την περίοδο της Ενετοκρατίας και αργότερα κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας .

Έχει κηρυχθεί ιστορικό διατηρητέο ​​μνημείο και παραδοσιακός οικισμός.

Ο Δήμος συνεισφέρει ενεργά στη διατήρηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της παλιάς πόλης , και προωθεί μια υγιή τουριστική ανάπτυξη και υψηλή ποιότητα ζωής για τους πολίτες της και την ορθή διαχείριση των κοινωνικο- οικονομικών δραστηριοτήτων.

Ορισμένα έργα έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται υπό υλοποίηση , καλύπτοντας όλες τις πτυχές της ζωής στην πόλη που συνδέεται με την ιστορία , τον πολιτισμό και την αρχιτεκτονική της .

Το ενετικό λιμάνι ...
Περιοχή του λιμανιού του Ρεθύμνου είναι ένα καλό μέρος για ένα καφέ σε ένα από τα καφενεία και ίσως θα ευκαιρία για να φάει εκεί , μόνο και μόνο για την ατμόσφαιρα . Κοιτάξτε έξω από την άκρη του λιμανιού για την κατάσταση των κτιρίων και να δει την κατάχρηση αυτής της ιστορικής περιοχής μπορεί να είναι απογοητευμένοι - ίσως θα πρέπει να προτείνουν μια ανακαίνιση ή δύο !

Αλλά μην ανησυχείτε , υπάρχουν πολλά άλλα να δείτε και να απολαύσετε , καμία έλλειψη των άλλων μέρη ιδιαίτερου χαρακτήρα για να περπατήσετε , να σταματήσει σε καφετέριες , φαγητό και γενικά να απολαύσουν το τεράστιο ποσό Ρέθυμνο σας προσφέρει.

Το Φρούριο δεσπόζει στην πόλη και να κάνει το Ρέθυμνο είναι πολύ φωτογενής , πεζόδρομους κάτω , σπαρμένος με όμορφα παλιά κτίρια . Βενετσιάνικες επιρροές αφθονούν και οι μιναρέδες και τρούλους τζαμιά θυμίζουν την τουρκική επιρροή περάσει προ πολλού.

Κατά την επίσκεψή σας στην Κρήτη και το Ρέθυμνο μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από κάποιον από τους σταθμούς μας, ή επικοινωνήστε μαζί μας , προκειμένου να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο στη θέση που επιθυμείτε .

:
:

Οι καλύτερες τιμές και για το Χειμώνα!

C1, C3, Lancia Y, Fabia, Auris, Tipo, Grande Punto, Qashqai

Καινούργια Αυτοκίνητα

Εγγυημένα οι καλύτερες τιμές!

Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν σύντομα, κάντε τη κράτησή σας σήμερα!

Car Rental Greece...

Γιατί να επιλέξω την CarRentalGreece?

  • Έχουμε τις καλύτερες τιμές
  • Εύκολη online κράτηση
  • 25 χρόνια εμπειρίας
  • Καινούργια αυτοκίνητα
  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα
  • Παρέχουμε Βασική ασφάλεια & κλοπής
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Δωρεάν 2ος οδηγός
  • Εξυπηρέτηση 24/7
  • Δωρεάν χάρτης

Δωρεάν παράδοση & παραλαβή από όλα τα αεροδρόμια!