terms & conditions

CarRentalGreece.gr Όροι και Προϋποθέσεις

1 . ΤΙΜΗ - ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Η τιμή υπολογίζεται σε διάρκεια 24 ωρών, με περιθώριο 4 ώρες (Εξαιρέσεις: Αθήνα και Θεσσαλονίκη: 90 λεπτά) που λαμβάνονται υπόψη από την ώρα επιστροφής του οχήματος. Το ποσό για μία επιπλέον ημέρα θα χρεώνεται για επιστροφή πέρα από αυτό το χρονικό διάστημα.

2. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Η πληρωμή γίνεται μέσω:

1. Ενός ασφαλούς δικτυακού τόπου χρησιμοποιώντας Visa ή MasterCard και σε συνεργασία με την Eurobank - Ελλάδα, το οποίο θα επικυρώνει επίσης τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

2. Με PayPal secure system.

Το CarRentalGreece θα ελέγξει τα στοιχεία της κράτησής σας και να μεριμνήσει για το οφειλόμενο ποσό που θα χρεωθεί στην πιστωτική σας κάρτα.

Αν λείπουν ή έχετε δώσει ψευδή στοιχεία κράτησής η συναλλαγή θα απενεργοποιηθεί και θα λάβετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

3. ΑΚΥΡΩΣΗ:

Σε περίπτωση ακύρωσης του πελάτη ένα μήνα πριν την άφιξη, το 100% του ποσού που έχει ήδη καταβληθεί θα επιστραφεί. Για ακύρωση 2 εβδομάδες πριν την άφιξη θα επιστραφεί το 50% και για ακύρωση λιγότερο από 2 εβδομάδες από την άφιξη δεν θα υπάρχει επιστροφή.

4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:

Εγγυόμαστε την παράδοση της ενοικίασης αυτοκινήτων εντός της επιλεγμένης κατηγορίας.

Δεν δεχόμαστε κρατήσεις για μια συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου και διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξει η κατηγορία σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

5 . INCLUSIVE : Οι τιμές περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

α. Απεριόριστα χιλιόμετρα

β. Φόροι.

γ. Αυστική ευθύνη έναντι τρίτων συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης για τους επιβαίνοντες.

      Ι.  Η Βασική ασφάλεια (Αστική Ευθύνη θανάτωση, σωματική βλάβη 3ων)

      II. Υλικές ζημιές 3ων

      III. Φωτιά, κλοπή και ζημιές που προκαλούνται από φωτιά, κλοπές και βανδαλισμούς (εφ' όσον ο ενοικιαστής παρουσιάσει έκθεση της αστυνομίας).

* σε υποθέσεις βαριάς αμέλειας εκ μέρους του ενοικιαστή , τα οποία οδηγούν σε κλοπές, ζημιές και βανδαλισμούς, (π.χ. αφήνοντας το κλειδί στο αυτοκίνητο) απαγορεύουν την παροχή άλλου οχήματος και την επιστροφή των αρχικών τελών ενοικίασης και δεν καλύπτονται από ασφάλιση.

Τα ποσά που καθορίζονται από ασφαλιστικούς Ελληνικούς/Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

δ. 24ωρη οδική βοήθεια.

Αντικατάσταση του οχήματος εντός 48 ωρών σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Τα ατυχήματα και οι συγκρούσεις πρέπει να αναφερθούν εντός 24 ωρών.

ε. Επιπλέον οδηγός

στ. Οδικός χάρτης

Αυτοκίνητα σε κατηγορίες A,B,C,D,H , F , G και L φέρουν ασφάλεια άνω των 400 ευρώ για τη ζημία που υπέστη από το αυτο–προκαλούμενο ατυχήμα. 

Αυτοκίνητα σε Ε κατηγορίας φέρουν άνω των 800 ευρώ . 

6 . ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - κατόπιν αιτήσεως:

α . Ασφάλεια Ελαστικών και σασί με κόστος 3,69 € ανά ημέρα

α1. Μόνο για τους σταθμούς μας στη Κρήτη, με 7€/ημέρα έχετε *Πλήρης Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (0 €) και πλήρης κάλυψη κατά όλων των κινδύνων.

(*Η προστασία απαλλαγής ευθύνης ζημιών ουσιαστικά σας απαλλάσσει από τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν από περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης και δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επισκευής.)

β . Παιδικό κάθισμα 3 € ανά ημέρα

γ. GPS 6 € + ΦΠΑ ανά ημέρα

δ. WiFi on the Go με 7.00 ανά ημέρα (100 mb / day).

7 . ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ:

ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ :

Ι. Δωρεάν παράδοση / παραλαβή από 07:00 - 22:00 στο αεροδρόμιο ή το γραφείο της πόλης. Από τις 22:00 έως και 07:00 με χρέωση 25€, η οποία πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο CarRentalGreece.

II. Παραδόσεις ή παραλαβές από ξενοδοχεία και άλλα μέρη είναι δυνατή μόνο 8:30-20:00 ώρες με χρέωση 22,14 € ανά διαδρομή, το οποίο πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο CarRentalGreece.

ΚΡΗΤΗ / ΚΩΣ / ΡΟΔΟΣ / ΖΑΚΥΝΘΟΣ / ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ :

Ι . Δωρεάν παράδοση / παραλαβή από 07:00 - 22:00 στα αεροδρόμια , τα λιμάνια και τις πόλεις με σταθμούς CarRentalGreece . Από τις 22:00 έως και 07:00, με χρέωση 25 € ανά διαδρομή η οποία πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο CarRentalGreece.

II. Δωρεάν παράδοση / παραλαβή 8:30-20:00 ώρες προς / από όλα τα ξενοδοχεία και κωμοπόλεις σε απόσταση 20 χλμ. από τον επόμενο σταθμό CarRentalGreece.

III. Παραδόσεις ή παραλαβές από ξενοδοχεία και χώρους από 20 έως 50 χλμ. από τον πλησιέστερο σταθμό του CarRentalGreece είναι δυνατή μόνο 8:30-20:00 με χρέωση 20 € ανά διαδρομή το οποίο πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο CarRentalGreece.

IV . Παραδόσεις ή συλλογές από ξενοδοχεία και χώρους από 50 έως 100 χλμ από το πλησιέστερο σταθμό CarRentalGreece είναι δυνατή μόνο 8:30-20:00 ώρες με χρέωση 30€ ανά διαδρομή, το οποίο πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο CarRentalGreece.

   Για παραδόσεις ή παραλαβές από τα ξενοδοχεία και τους χώρους, οι οποίοι είναι άνω των 100 χλμ. από τον πλησιέστερο σταθμό του CarRentalGreece , είναι δυνατές μόνο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και επιπλέον χρεώσεις.

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :

I. Δωρεάν παράδοση / παραλαβή 07:00 - 22:00 στα αεροδρόμια και τους σταθμούς CarRentalGreece. Από τις 22:00 έως και 07:00 με χρέωση 25€ ανά διαδρομή, η οποία πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο CarRentalGreece.

II. Παράδοση / παραλαβή προς / από τα ξενοδοχεία ή άλλους χώρους (εκτός από τα αεροδρόμια και τους σταθμούς CarRentalGreece ) είναι δυνατή μόνο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση .

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες παράδοση / παραλαβή .

ΚΑΛΑΜΑΤΑ :

Ι. Δωρεάν παράδοση / παραλαβή από 7.00 - 22:00 στα αεροδρόμια και τους σταθμούς CarRentalGreece. Από τις 22:00 έως και 07:00 με χρέωση 25€ ανά διαδρομή, η οποία πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο CarRentalGreece.

II. Παράδοση / παραλαβή προς / από τα ξενοδοχεία ή άλλους χώρους (εκτός από τα αεροδρόμια και τους σταθμούς CarRentalGreece) είναι δυνατή μόνο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση .

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες παράδοση / παραλαβή.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:

Αεροδρόμιο Ηρακλείου : Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο παρακαλούμε να το προσέλθετε στο desk Nο. 26, το οποίο βρίσκεται έξω από την αίθουσα αφίξεων ώστε να παραλάβετε το όχημά σας.

Airport Αθήνα: Μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο των Αθηνών παρακαλώ πηγαίνετε προς την έξοδο B5 .

Δίπλα στο Β5 εξόδου θα βρείτε το χώρος στάθμευσης για λεωφορεία. Εκεί θα βρείτε λεωφορείο της AUTOCANDIA (κάθε 10, 15 λεπτά), το οποίο θα σας φέρει στο σταθμό μας.

Για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης Μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την αίθουσα αναχωρήσεων Β (υπάρχει ανελκυστήρας για τη διευκόλυνσή σας) (περίπου 7km από το αεροδρόμιο, με χρόνο οδήγησης περίπου 7 λεπτά).  .

Απέναντι από το πάρκινγκ αυτοκινήτων θα βρείτε το λεωφορείο της AUTOCANDIA, το οποίο θα σας φέρει στο σταθμό μας, 2 χλμ. έξω το Αεροδρόμιο.

Άλλα αεροδρόμια και λιμάνια : Θα σας περιμένει ένας εκπρόσωπος μας με πινακίδα που φέρει το όνομά σας.

Παραδόσεις στα ξενοδοχεία : Στη ρεσεψιόν

8 . EXTRA ΚΟΣΤΟΣ:

a. Αν ο ενοικιαστής χρησιμοποιήσει λάθος καύσιμο θα πρέπει να πληρώσει για τις ζημιές που προκαλούνται από την αμέλεια του / της.

Το ποσό που έχει καταβληθεί για ένα πλήρης ντεπόζιτο βενζίνης δεν είναι μεταβιβάσιμα σε περίπτωση αντικατάστασης του οχήματος.

b. Για την απώλεια του κλειδιού ή το τηλεχειριστήριο , ο ενοικιαστής θα πρέπει να πληρώσουν για μια αντικατάσταση. Η τιμή εξαρτάται από τον έμπορο και μάρκα αυτοκινήτου.

c. Ζημιές σε ζάντες και καψίματα από τσιγάρο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από την ασφάλεια. Τυχόν τέτοιες ζημιές πρέπει να αναφέρονται στο υπογεγραμμένο έντυπο συχνότητα κατά την παράδοση πίσω από το αυτοκίνητο. Η χρέωση θα αυξηθεί αναλόγως .

9 . ΒΕΝΖΙΝΗ:

Καύσιμο: Προαγορά καυσίμου

Οι χρεώσεις για τα καύσιμα καταβάλλονται στο γραφείο ενοικίασης.

Το όχημα θα σας παραδοθεί με γεμάτο ντεπόζιτο καυσίμων το οποίο και πρέπει να προπληρώσετε κατά την παραλαβή του οχήματος. Καταναλώστε όση βενζίνη χρειάζεστε χωρίς την υποχρέωση να γεμίσετε το ντεπόζιτο κατά την επιστροφή του οχήματος.

Η πληρωμή για τις χρεώσεις καυσίμων γίνεται στο γραφείο ενοικίασης εκτός κι αν έχει δηλωθεί διαφορετικά στον επάνω τομέα των λεπτομερών χρεώσεων.

10 . ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ / ΙΣΧΥΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ:

Για τους οδηγούς της κατηγορίας Α και Β τα αυτοκίνητα , η ελάχιστη ηλικία είναι 21 ετών και για όλες τις άλλες κατηγορίες , 23 χρόνια.

Αυτός / αυτή πρέπει να έχει μια έγκυρη άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες.

Δεχόμαστε όλες τις έγκυρες άδειες οδήγησης που εκδίδονται από τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Άδειες οδήγησης του μη - χώρες της ΕΕ θα γίνονται δεκτές μόνο σε συνδυασμό με μια διεθνή άδεια οδήγησης .

11. ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ο.Κ:

Διοικητικές κυρώσεις που απορρέουν από τις τροχαίες παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης είναι σε βάρος του ενοικιαστή.

12 . ΕΔΑΦΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:
Η ενοικίασης του αυτοκινήτου επιτρέπεται μόνο εντός της επικράτειας του Ελληνικού κράτους. Δεν επιτρέπεται να πάρετε το αυτοκίνητο εκτός Ελλάδος. Με την ενοικίαση του αυτοκινήτου σε ένα από τα ελληνικά νησιά επιτρέπεται η οδήγηση μόνο στο ίδιο νησί. Το αυτοκίνητο δεν μπορεί να φύγει από το νησί από όπου έγινε η ενοικίαση. Επίσης δεν επιτρέπεται η οδήγηση του αυτοκινήτου από την ηπειρωτική χώρα προς τα νησιά.

13 . ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε όλους τους σταθμούς είναι απαραίτητη μια κατάθεση των 400 ευρώ σε μετρητά ή με πιστωτική κάρτα (δέσμευση) το οποίο θα επιστραφεί με την ομαλή παράδοση του αυτοκινήτου.

 

 

:
: